Je eigen liedje op de radio en televisie! Zou dat niet helemaal geweldig zijn?

recording own song!We werken samen met een producer die al meerdere nummer 1 hits heeft geschreven en het is mogelijk om samen een nieuw liedje te ontwerpen voor beduidend minder geld dan in Nederland.

Onze producer werkt samen met onze muziekschool in Roemenie en daardoor kunnen we ook dit aanbod doen:

stap 1) kennismaking met de producer
stap 2) uitwisseling van het soort muziek dat je graag zou willen zingen
stap 3) uitwisseling van thema's/onderwerpen die je graag in de tekst verwerkt wilt hebben
stap 4) het creatieve proces (samen werken aan de sound)
stap 5) het ontwerp
stap 6) fine-tuning van het ontwerp
stap 7) het inzingen

Je werkt in dit proces samen met een professional die het liedje componeert en daarbij zoveel mogelijk gebruik maakt van je eigen wensen. Je krijgt het nummer dus volledig op maat. Dit is vakwerk. Ook al wordt het tegenwoordig steeds makkelijk om thuis allerlei opnamen te maken, je zult versteld staan wat er allemaal bij komt kijken om echt een potentiele nummer 1 hit te schrijven. Het proces is geweldig om mee te maken, echt een superervaring! Maar als dan uiteindelijk het nummer klaar is, is het helemaal gaaf! Je eigen nummer!!!

Zing je eigen liedje!Aangezien we samenwerken met onze producer in Roemenie kunnen we zeer concurerend werken in vergelijking met de grote platenmaatschappijen in Nederland. Tot en met stap 6 is het mogelijk alles online te doen, maar het is vanzelfsprekend mogelijk om deze stappen eveneens te doorlopen in Roemenie. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want je vertrekt met wizzair of ryanair al vanaf €8,00 enkele reis naar Roemenie. De studio is gevestigd in Boekarest is zeer eenvoudig met de taxi te bereiken (€0,25 per km). De studio is helemaal nieuw, wat betekent dat we daar beschikken over een grote database met de nieuwste geluiden. Belangrijk om de sound van nu ook mogelijk te maken.

Hotels via booking.com in overvloed en voor onder de €50,- per nacht kun je al prima verblijven. Omdat je het wellicht misschien toch een beetje spannend vindt om alleen naar Roemenie te gaan, kunnen we het zo combineren dat ik daar zelf ook ben. Ik ben daar minimaal een week per maand (voor de school en begeleiding van kandidaten van de Voice).

De producer heeft 7 jaar in Engeland en Amerika gestudeerd en gewerkt. Hij spreekt perfect Engels en heeft inmiddels al meer dan 20 jaar studio-ervaring. Je eigen nummer kan ook voorzien worden van een video-clip (ook in VR). Alles is mogelijk en dat voor Roemeense tarieven. Via Sona zijn er mogelijkheden als artiest in Nederland 50% van de kosten (ook reis- en verblijfskosten terug te krijgen).

Bij deze een aantal nummers om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

 

Ja, ik wil ook een eigen liedje!

Contact