Zangcoach LuciaGediplomeerd CVT-docent

Lucia zangeres 1000

Zangcoach Lucia (CVT geautoriseerd)

Lucia is gespecialiseerd in CVT (Complete Vocal Technique), reeds enige jaren coach voor de kandidaten van de Voice in Roemenie en eigenaar van verschillende muziekscholen (Muziekschool Gorinchem, Muziekschool Sleeuwijk, Muziekschool Hank, Muziekschool Woudrichem en Atelierul de Voce (muziekschool in Roemenie)).

Zangcoach Lucia Opleiding & ervaring

- cumlaude afgestudeerd aan het conservatorium;
- 1 jaar Schumann academie;
- 1 jaar 1-year singingcourse CVT en 3-jarige opleiding voor CVT-docent;
- jarenlange ervaring als zangeres en zangcoach in binnen- en buitenland.

Zangeres en zangcoach

Lucia geeft heel veel energie, is super positief en kan iedereen leren zingen! Ze is zeer ervaren als zangeres (heeft een bereik van meer dan 4 octaven) en een gerenommeerd zangcoach in binnen- en buitenland. Bij Lucia leer je zingen, maar je krijgt ook veel meer zelfvertrouwen en je krijgt een geweldige blik op de wereld.

 

Complete Vocal Technique

Als gediplomeerd CVT zangdocente maak ik gebruik van de basisprincipes van de CVT-zangtechniek (Complete Vocal techniek). Deze basisprincipes maken het mogelijk om (veel effectiever) te leren welke tools belangrijk zijn om je gewenste sound te creeren en om je bereik, volume en ademsteun te ontwikkelen. De complete zangtechniek is een baanbrekende en vernieuwende benadering die zeer bruikbaar is voor iedereen die in de stem is geinteresseerd, van beginner tot professional!.

Lees meer

Blackbox medley

Blackbox medley tijdens het Zomerfeest in Gorinchem. Heerlijk om deze nummers te zingen en dan ook nog in Gorinchem, geweldig!

Mercy

Het finale nummer tijdens de diploma-uitreiking van de 1-year singingcourse CVT op het conservatorium in Utrecht. Cathrine Sadolin was er ook bij!

Op het nieuws!

Dit werd uitgezonden tijdens het journaal in Roemenie. Ze vertellen daar dat Loredana iedere dag coaching van mij krijgt en daardoor live zo zo goed zingt.

 

Individuele zangles met Andrada

Andrada is een zeer getalenteerde zangeres uit Roemenie. Altijd een plezier om mee te werken. Inmiddels is ze aangenomen bij de Musicacademy in London.

Zomerfeest

Een kleine impressie van het optreden (van een uur) tijdens het Zomerfeest in Gorinchem in het voorprogramma voor Danny de Munk. Live band en danseressen on stage!

Televisie opname

In Roemenie coach ik ook Loredana Groza (zeg maar de Marco Borsato van Roemenie, ook jury-lid bij de Voice). Live op de televisie werken met de presentator van het programma.

 

Wil je ook leren zingen?

Ervaar zelf hoe leuk het is om alles te kunnen zingen!

Ja, ik wil ook leren zingen